Direktør Thomas Rosenkrands fra Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest ser gerne, at man i år både kan uddele prisen til en arbejdsplads og til en person

THY-MORS: I det man satser på at få flere indstillinger end tidligere, har Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest med kontor i Nykøbing Mors nu åbnet for indstillinger til centrets to arbejdsmiljøpriser 2020. Der kan indstilles frem til 1. oktober.

Bag priserne står den fond, der ejer arbejdsmiljøcentret, hvis historie går tilbage til 1979, men som 2009 skiftede navn fra Bedriftssundhedstjenesten (BST) Thy-Mors-Salling.

Ikke mindst vil centret i år gerne have uddelt sin lokale arbejdsmiljøpris på 25.000 kr., siger administrerende direktør Thomas Rosenkrands, og derfor er man tidligt ude med at opfordre til indstillinger. I fjor fik man ingen indstillinger til virksomhedsprisen.

Men man fik tre indstillinger til den individuelle pris på 5000 kr., som gives til en person, der har gjort eller gør en forskel for arbejdsmiljøet på sin arbejdsplads. Prisen gik for 2019 til Skive Kommunes regnskabsleder Anette Vernegaard Andersen.

- Det er oplagt, at dette års pris kan påskønne en af de mange corona- eller covid-19-indsatser, der er gjort eller bliver gjort. Men arbejdsmiljøprisen kan lige så vel være relateret til andre indsatser inden for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, siger Thomas Rosenkrands.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...