Det ændrer ikke ved kundernes oplevelse i lastbilsynshallen i Thisted, fremgår det

THISTED: Dekra Bilsyn overtager Bilsyn Nord, som bl.a. har lastbilsynshal i Thisted hos Stiholt. Dermed udvider Dekra Bilsyn i Nordjylland, hvor Dekra i forvejen er repræsenteret i Skalborg (Aalborg SV) og i Frederikshavn. Bilsyn Nord har synshaller i Aalborg, Thisted og Sæby. Alle steder syner man store køretøjer, og i Aalborg synes der også små køretøjer.

- I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet, siger Bo Bay Hougaard, der er finansdirektør i Dekra Danmark.

Ove Gundersen Jensen, indehaver af Bilsyn Nord, glæder sig til at blive en del af Dekra-familien.

- Det bliver spændende med en masse nye kollegaer og samarbejdspartnere, som jeg kan sparre med. Sammen kan vi fortsætte den positive udvikling, siger Ove om overtagelsen.

Ifølge Githa Nørbæk, der er direktør i DEKRA Bilsyn, er overtagelsen af Bilsyn Nord et naturligt led i den videre ekspansion i Nordjylland.

- Ove Gundersen Jensens forretning passer perfekt ind i vores værdisæt. Dekra Bilsyn er nemlig en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau, som lægger vægt på at have gode lokale folk i synshallerne, siger hun.

Ove Gundersen fortsætter med at være ansvarlig for at drive synshallerne i Aalborg, Thisted og Sæby. Han vil sammen med Steen Andersen og Henrik Jensen, der også er bilsagkyndige, ligeledes fortsat tage imod kunderne i synshallerne. Alt vil være som det plejer med positiv kundeservice og trafiksikkerheden i fokus. Priser er ligeledes uændrede.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...