Store håb er rettet mod 2021, men naturen er der også lige her og nu

THYHOLM-JEGINDØ: 2020 er gået på hæld. Snart har vi den sidste dato i dette år, og så må vi se, om - og bestemt også håbe på, at - 2021 bliver bedre end det år, vi går ud af.

Det er vist ikke forkert at sige, at coronaen har været en svøbe for landet, ja, for hele verden. Nu kommer vaccinen, og så må vi sætte vores lid til, at det kan være med til at udrydde pandemien.

Selv om der er pålagt os rigtig mange restriktioner, har befolkningen vist, at den kan stå sammen og alligevel få dagligdagen til at fungere.

Det er hårdt ikke at kunne gøre, som man plejer. Her tænker jeg hovedsagelig på de ældre, som ikke har kunnet se deres børn og børnebørn. På de fleste plejehjem har der været lukket for besøg. Skoler og restauranter har været helt lukket, butikkerne er det også gået ud over - og slet ikke at forglemme minkavlerne.

Jeg besluttede at køre en tur rundt på Thyholm og Jegindø for at se lidt på, hvad der rørte sig. Her på egnen har vi en fantastisk smuk natur, og det er i hvert fald for mit eget vedkommende en god ting at bevæge sig rundt i, når der samtidig er en masse hensyn at tage.

Jeg tog en del billeder på turen, som jeg gerne vil delagtiggøre læserne i. Jeg vil hermed ønske alle et rigtig godt nytår med håbet om, at vi alle snart kan vende tilbage til en almindelig og normal hverdag. Lad os stå sammen om at få coronaen slået ned!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...