THYHOLM: Der er lige nu 8.100 villaer og rækkehuse til salg i Danmark til mindre end 1 million kr. Den billigste villa lige i hele Danmark nu har en pris på blot 75.000 kr og det er ifølge boligsiden boliga.dk en nyudbudt villa i Lyngs.

En pris der kun er lidt højere end kvadratmeterprisen på Frederiksberg.

- Det er et hus med tag, vægge, vinduer, mure og et nyere kondenserende oliefyr. Men det er samtidig et sted, der er nusset og kræver lidt, siger ejendomsmægler Torben Lyngs, der er indehaver af Nybolig Thy & Thyholm, der har huset til salg.

- Håndværkere koster jo det samme herovre, som de gør I København. Så det kommer til at koste en jetjager, hvis man ikke selv kan renovere - og det kan ikke svare sig på det her marked.

- Men ønsker man sig et billigt sted at bo - og kan man selv gå og renovere på det, så kan dette hus godt være sagen - og man kommer altså rigtig langt med 20 liter Ajax og 50 liter maling, uddyber han.

Ejendommen har tidligere huset den lokale fotograf, og derfor følger der også et udhus på 40 kvm, som tidligere har været brugt som atelier, med til huset, der i øvrigt rummer 69 bolig-kvm.

Med en pris på 1.086 kr. så er kvm-prisen 79 procent under gennemsnittet for områdets øvrige udbudte huse.

Laver man en sammenligning med de dyreste kvadratmeter i den anden ende af skalaen, så ligger Frederiksberg Kommune fast på pristoppen.

Her koster én kvadratmeter for 60.561 ifølge boliga.dk

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...