Fire bands gav den gas foran næsten 600 gæster

THYHOLM: Indendørs coverfestival tiltrak omkring 600 personer, da der lørdag var der lagt op til den helt store musikaften i Midtpunktet i Hvidbjerg. Hele 4 bands/solister var engageret og der var bestemt noget for enhver smag. De 4 der var på scenen var ”Credence Tribute”, ”Bryan Adams Tribute”, ”The Boss - Tribute to Springsteen” og ”Rabalder.”

Dørene blev åbnet klokken 18 og det varede ikke længe før alle pladser var besat af de knap 600 betalende gæster. Alt var - som Egon Olsen ville have sagt - ”timet og tilrettelagt”. I hallen var der flere boder opstillet hvor der var mulighed for at købe forskellige slags burgere og havde man lyst til en pølse eller flere, så var der også den mulighed, da der i hallen stod en pølsevogn. Der ud over var der også en bar hvor man kunne få slukket tørsten.

Bryan Adams Tribute var som navnet viser en hyldest til Bryan Adams, der med sine 65 millioner solgte albums og nummer et hits i over 40 lande har samlet publikum verden over. Alene i Danmark har han gang på gang præsteret et hav af udsolgte koncerter og har hver gang leveret en performance, der har plantet et solidt aftryk i sit trofaste publikum.

Den danske rockscene invaderes af kopi og revivalbands. Paradokset har været et meget stort tomrum, når det gælder verdens måske mest oplagte revival-mulighed, nemlig Creedence Clearwater Revival.

Til gengæld har et nyt, professionelt band nu indledt en offensiv, som uden tvivl begejstrede og tilfredsstillede alle CCR-entusiaster. Navnet er: Creedence Tribute.

Man havde også den store fornøjelse at præsentere ”The Boss” og det i form af ”The Boss - tribute to Springsteen”, som nok er et af de bedste, mest energiske og autentiske bud på absolut troværdig hyldest til Bruce Springsteen. Nu manifesteret som et af Danmarks bedste ”tribute-bands”. Bandet høstede blandt andet stor ros da de lagde Herning by ned med et brag af en koncert under det nyligt afholdte VM i Ishockey.

Husker du Rabalderstræde, hvor vi festede med det gode gamle danske rock band Gasolin’? Det gjorde Rabalderband og de elsker det så meget at de gav den fuld Gas og det gjorde de med et ordenligt Rabalder. Om det så skulle være en tur over Langebro, på en sommerdag i selskab med Smukke Linda eller om det er med strengelegen de fyrer den af. Gør det noget det er med masser af succes? Bare refrainet det er frit.

Der var to scener i hallen og tre kvarter efter dørene var åbnet gik Creedence Tribute på scene 1, og gav et brag af en koncert, hvorefter The Boss - Tribute to Springsteen indtog scene 2 klokken 20 med en formidabel opvisning og ekstrem autentisk musik.

Da klokken nåede 22 var det Bryan Adams Tribute, der gav den gas på scene 1, og klokken 23.30 var det Rabalder der gav fuld gas i bedste Gasolin og Kim Larsen stil. Alle bands leverede virkelig varen som man siger.

Stjerneaftenen sluttede ved 01-tiden efter en kæmpesucces hvor publikum fik en fantastisk dejlig aften med masser af skøn musik og dans.

Af Hans B. Henriksen (Tekst og foto)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...