Et supplement til Thyholm Løbeklub har set dagens lys

THYHOLM: Club 5000, hvad er det?

Det kommer der en forklaring på her:

Club 5000 er ikke noget der betales for at være med i.

Det er et supplement via Thyholm Løbeklub som Gitte og Jens Johnsen er medlem af, og det er dem der har startet Club 5000.

Gitte Johnsen fortæller at hun efter sommerferien er startet som håndboldtræner for de helt unge som går i de små klasser og der erfarede hun at rigtig mange helt unge mangler kondition.

Mange af de unge kunne slet ikke holde til aktiviteten ved håndboldspillet. Hun besluttede så at tilbyde noget løbetræning som er hver mandag og onsdag kl. 17 med start fra løbeklubbens lokaler i Østergade i Hvidbjerg.

Gitte fortæller, at der gik ikke lang tid før hun kunne se resultater. Allerede nu viser de unge mennesker meget mere udholdenhed ved bl.a. håndboldtræningen.

- Det er ikke spændende at skulle fortælle at de unge i Struer Kommune ligger i bunden på landsplan, når det gælder sundhedstilstanden, og det forsøger vi så her på Thyholm at gøre noget ved, siger Gitte Johnsen.

Det er ikke tilfældigt, at det hedder Club 5000.

Det er sådan at når der løbes, så får hver deltager 1 point for hver kilometer der løbes. Er man så 15, der løber, så lægges pointene sammen.

Når der så er nået 5000 km vil der være en præmie til hele holdet samt en præmie til den der klarer sig bedst individuel.

Gitte og Jens Johnsen fortæller at det jo ikke blot er de unge de satser på. De ser endda meget gerne at forældrene deltager sammen med deres børn. Det vil jo også være godt i socialt anliggende.

Club 5000 er ikke startet for at de unge skal vælge noget andet fra - det er blot et tilbud som er gratis, hvor det også er hyggeligt at løbe i samlet flok. Nogle går og andre løber, men alle får rørt sig siger Gitte Johnsen, og der er plads til mange flere. Indtil videre er der tilmeldt 21 og da fotografen var på besøg onsdag var der 14 deltagere.

:/Hans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...