Ejer af butik med overskud mangler en køber

HURUP: Der bliver snart en butik færre i gågaden i Hurup. Trods det bedste regnskab nogensinde, har indehaver Malene Dige efter 12 år valgt at lukke sin tøjbutik ”By Malene” pr. 31. maj.

Ophørsudsalget starter op onsdag 1. maj.

- Jeg har ønsket at sælge i snart to år, og hele tiden håbet på, at en frisk person kom og ville overtage butikken og drive den videre. Men der kom ingen. Trods det er en god forretning og der sagtens kan være tre dametøjsbutikker i Hurup, så har ingen meldt sig, fortæller den altid smilende Malene Dige.

- Jeg har nølet med at træffe beslutningen, men nu er det gjort. Jeg blev bedstemor sidste år, og ønsker at bruge mere tid på min familie. Jeg bruger bare så mange timer i butikken hver uge, med bogføring efter arbejdstid, at der ikke er den plads til fritid, som jeg har brug for nu, lyder det fra Malene Dige.

- Det er absolut med vemod, at jeg nu siger farvel til mine mange trofaste og skønne kunder. Og jeg er da ked af det på Hurups vegne. For der bør være en der kunne drive forretningen videre - når der er grundlag for det.

Malene Dige er oprindeligt uddannet social og sundhedsassistent, og det er SSA-faget hun nu vender tilbage til i en alder af 55 år. Hun har allerede fået arbejde på Rolstruplund Plejecenter i Nykøbing.

Ophørsudsalget begynder onsdag morgen og fortsætter hele maj måned. Og skulle alt tøjet ikke være væk da, så vil Malene Dige nok være at finde på Bredgade alligevel - dog med en tøjbod når markedsdagene begynder.

Hun ejer i øvrigt bygningen, med en 75 kvadratmeter udlejet lejlighed ovenpå. Bygningen skal nu sælges.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...