Fire ny butikker åbner på første sal omkring 1. september

THISTED: Per Overgaard, er er hovedindehaver af J. P. Jacobsen Centret i Thisted, er en glad mand for tiden. Flere års kamp for at holde facaden af butikker ubrudt i det store center ser nu ud til virkelig at lykkes.

I løbet af en uge omkring 1. september bliver ikke færre end fire ny butikker indviet i shoppingcenteret - alle på første sal.

Torsdag 27. august åbner herretøjsforretningen Mr. Oliver. Torsdag 3. september åbner specialitets, vin og deli-forretningen Det Smager Af Thy. Torsdag 3. september åbner ”Sneax” - en eksklusiv Shop-i-Shop i Skoringen. Og fredag 4. september åbner modetøjsforretningen Holms.

- Alle er superflotte butikker med dygtige folk bag disken. Det er præcis den slags butikker, vi gerne vil invitere med i fællesskabet omkring J. P. Jacobsen Centret, siger Per Overgaard, der selv har et godt bud på, hvorfor det er blevet så attraktivt at åbne nye store butikker i centret.

- Vi er begyndt med en helt ny tilgang og direkte støtte til interesserede lejere. Vi har også - som noget nyt - fået en dygtig designer og konceptudvikler koblet på i forbindelse med indretning af huset og de nye butikker. Det ses tydeligt nu på første sal. Her kommer kunderne til at opleve superflotte butikker med en flot grafik og farver - en ny indbydende atmosfære.

Der er tænkt over, at centret skal være et rart sted, hvor man får en oplevelse, når man handler. Det er noget, kunderne efterspørger i dag.

- Derudover har vi fået tilknyttet en erfaren So-Me-konsulent (social media) på. Vi ønsker på den måde at skærpe centrets og butikkernes profil. Hun har nu lavet aftaler med næsten alle i huset, fortæller Per Overgaard og fortsætter:

- Det hører også med, at vi i mere end 10 år har arbejdet på at få huslejerne tilpasset niveauet i Thisted. Det er lykkes nu - og dermed er det blevet ekstra attraktivt at være lejer i J. P.J acobsen Centret, lyder det fra hovedindehaveren af shoppingcentret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...