Britt Mundbjerg Madsen har åbnet ”Britts Fodpleje” i erhvervshuset på Industrivej 7 i Hurup

HURUP: Hurup har fået en ny fodplejer.

21. oktober kunne Britt Mundbjerg Madsen kalde sig lægeeksaminteret fodplejer.

Nu har hun åbnet klinikken ”Britts Fodpleje” i erhvervshuset på Industrivej 7 i Hurup.

Britt Mundbjerg Madsen er også blevet medlem af SADF (Sammenslutningen af Danske Fodplejere).

- Det er vigtigt for kundernes sikkerhed og information, at de ved at det er en fodplejer med en god og faglig uddannelse som de møder, når fødderne skal behandles. SADF er et kvalitetsstempel for fodpleje af høj kvalitet foretaget af professionelt uddannede fodplejere. siger Britt Mundbjerg.

Britt Mundbjergs indgang til fodplejefaget er en udspringer af jobbet som SSA-assistent i ældreplejen og på plejehjem i Koldby.

- Her oplevede jeg det behov der er for os alle for at give fødderne en vigtig pleje. Jeg besluttede så at jeg ville være fodplejer, og tog i 2019 min eksamen på en af de fire SADF-skoler der i Jylland - den i Viborg.

- Jeg tilbyder alle former for fodpleje og behandling: hård hud, ligtorne og negle. Men jeg tilbyder også en superlækker fod og underbensmassage, parafin og voksbehandlinger mod hårvækst, fortæller Britt Mundbjerg, der nu skal have sin forretning bygget op.

Det sker med aktivitet på blandt andet de social medier.

- Folk tror at man ikke har erfaring, når man er nyuddannet fodplejer. Det er absolut ikke rigtigt. På skolen i praktikdelen har jeg behandlet i alt 360 personers fødder. Så erfaringen har jeg, siger hun.

Også for gangbesværede kunder bliver det nemmere at gå til Britts Fodpleje.

Der er nemlig ved at blive indrettet en helt ny indgang ved Industrivej 7 - også for gangbesværede og handicappede.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...