Orkesteret med oprindelse i Sydthy Musikskole inviterer til festaften

SYDTHY: I år er det 25 år siden at en flok glade musikanter, alle tilknyttet Sydthy Musikskole, slog instrumenterne sammen og dannede Bogeyman Big-Band.

Fredag 16. november inviterer bandet alle med til jubilæumsfesten, hvor der garanteret bliver blæs på. Koncerten skal naturligvis foregå i Sydthy, hvor bandet stadig har sin base.

Det var saxofonisten Rene Nørskov, der sammen med musikskoleleder Vibeke Oxlund, tog initiativet til et stort BB-orkester med stor lyd.

- Jeg var allerede dengang helt vild med Big-Band musik. Da vi allerede var fire der spillede på sax, en på klarinet, en trommeslager, en guitarist og en bassist - så var vi jo allerede godt på vej. Så kom flere instrumenter til og så Bogeyman Big Band stiftet.

Der har været løbende udskiftning af bandmedlemmer over de 25 år. Men generelt har medlemmerne været med længe. Fire har været med helt fra begyndelsen: Rene Nørskov og Inge Nørskov, Alfred Haaning, og Erik Jensen.

Nu er 25 år gået siden tiden på Sydthy Musikskole, hvortil bandet altid var tilknyttet.

Repertoiret er stadig kendte big-band melodier som Glen Millers "In the Mood". Men det er også en stribe kendte popmelodier som Beatles: Yesterday og Michelle. Også Credence Clearwater Revival sange som Proud Mary er på spillelisten. Og også helt moderne ting som Norah Jones.

25 års jubilæet fejres med en rigtig sving-om fest i Boddum-Ydby Skytte- og Fritidscenter den 16. november.

- Der bliver helt sikkert gang i den, fortæller Alfred Haaning.

- Vi har inviteret alle gamle medlemmer, som ikke er med i dag. Der bliver først to sessions, derefter er der jam-session - det bliver rigtigt sjovt, lyder det fra trommeslageren i bandet Alfred Haaning.

Inden musikken går i gang, kan alle gæster nyde en tapasplatte som bestilles på 22394808.

Under spisningen underholder Wild Stompers.

Festen slutter kl. 00.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...