Otte modeller gik planken ud foran konfirmander og forældre

HURUP: Familiernes konfirmationsforberedelser er i fuld gang.

Trods vintermørke kredser mange familiers tanker om den store familiedag i det lune forår.

Lørdag var konfirmander og forældre til modeshow i Hurup. Din Tøjmand Baun og By Malene viste årets konfirmandmodes tendenser.

Otte modeller var friske og gik planken ud foran 70 konfirmander og forældre. Der var nemlig inspiration til alle - både konfirmander og forældre.

I kælderen havde Malene Dige, indehaver af By Malene travlt med at klæde sine modeller på.

Hun kan fortælle om årets mode for pigerne, at den traditionelle konfirmationskjole er et must. Pigerne vil gerne konfirmeres i den hvide kjole - også selv om det måske er eneste gang de er i den. - Men det hører til. Så kan man til gengæld sætte den sammen med en rå cowboyjakke - et sæt der er superpopulært, lyder det fra modekvinden fra Hurup, der også kan fortælle at de populæreste konfirmandfarver i år er rosa, pink og en masse sort. Også buksedragts bliver valgt af nogle piger.

By Malene samarbejder med Humlum kjoleforretning om konfirmationskjole-delen.

Hos drengene er der bedre mulighed for at handle til flere ganges brug.

Henrik Baun fortæller at drengene vil være pæne mænd. Derfor er habitjakker meget populære og i år med en butterfly, som kan bæres i alle farver og mønstre. Jeans og flot mønstret skjorte hører til, og det gør ikke noget at der er blomstermotiver på.

Til andendagen skal tøjet også være pænt i farverne blå, grå eller sort. Sneakers eller halvstøvler er det foretrukne i år, lyder det fra tøjmanden.

Ud over friske konfirmander var der også voksne modeller på scenen. For skal forældrene også have noget flot tøj på på dagen.

I Hurup Kirke er der konfirmationer i år den 4. og 5. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...