Han fortæller og synger om sin livsrejse - både musikalsk og personligt

THISTED: Anders Blichfeldt helt alene - kun med sin stemme og instrument - lægger torsdag aften 12. marts lægger vejen forbi Thisted med sit nye show ”Alene på scenen”. Koncerten er i Thisted Musikteater, hvor Anders Blichfeldt tager publikum med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige.

Alle de kendte sange fra tiden med Big Fat Snake vil blive sunget og spillet. Også hans soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019 vil være på aftenens program.

Anders Blichfeldt fortæller om sin opvækst, den svære vej til kærligheden, turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen. Det bliver sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders Blichfeldt er alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det bliver også en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller. Og sange fremført af en af de bedste sangere i Danmark.

Billetter bestilles via www.thistedmusikteater.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...