Den nytrykte oversigt over alt det der sker i Agger i år er nu ude

AGGER: Der er John Mogensen og 60’er musik. Der er fiskens dag, sommermarked, verdensballet og sange ved havet, grisefest, Johnny Madsen Jam, Awwer Awten og meget mere.

Den nytrykte oversigt over alt det der sker i Agger i 2020 er nu ude.

Et stort og varieret program der samlet giver et indtryk af, at der sker en del i Agger.

- Vi har forsøgt at samle alt det foreningerne arrangerer i Agger. Og i forhold til det nye har vi lyttet til hvad folk har efterspurgt. I alt har vi forsøgt at gøre det samlede tilbud så bredt som muligt - så der er noget for enhver smag, fortæller administrator fra Cold Hawaii - Musik i Agger Yvonne Rønn Petersen, og fortsætter:

- Jeg synes det er et flot program det er lykkedes at få samlet, når man ser på Aggers størrelse og antallet af fastboende.

Ni musiknavne er booket i år. En udgift der dækkes af overskuddet fra succesfulde arrangementer i 2019, og en solid hånd fra en stribe trofaste sponsorer.

- Dem skylder vi en stor tak, lyder det fra Yvonne Rønn Petersen.

- Vi ved at mange af arrangementerne igen vil trække fulde huse. Blandt at det de populære Reminders og John Mogensen Live, som vi også havde i 2019. Men vi har også prøvet noget nyt i år, og det bliver New Orleans Jazz den 15. juli.

Bag viften af kulturelle tilbud i Agger står blandt andre: Agger Bebeoerforening, Heavy Agger, Cold Hawaii - Musik i Agger, Agger Athlon, Agger Havnefest og Kræmmermarkedet, Agger ture, Agger Menighedsråd og Agger Købmand med flere.

Kalenderen ligger nu rundt i butikker og på mødesteder i hele Sydthy - lige til at snuppe i farten og hænge på køleskabsdøren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...