Motionsløb er på tre år nået 100 deltagere

THYHOLM: På årets sidste dag bød Thyholm foreningen for udvikling og sammenhold og Hjerteforeningen Struer igen til nytårs tur på Hjertestien i Søndbjerg.

Dermed er en nytårs-motionstradition skabt. Der var nemlig tredje gang at der blev løbet op til nytåret. Arrangementet vokser år for år.

- Vi var først 50, så var vi 75 og i år var vi 100 deltagere. Det kan vi godt være stolte af, siger Lene Støttrup formand Thyholm foreningen for udvikling og sammenhold.

- Det glæder mig virkelig meget, og det bedste er, at der var stor aldersspredning lige fra børn til voksne langt op i pensionsalderen.

- Det er en rigtig hyggelig tur og man får gået nytåret ind og får talt med nogle mennesker på ruten som man ellers ikke kender, lyder det fra formanden.

Nytårsmotionsturen på den 4,5 km lange Hjertestien i Søndbjerg, som er en del af vandrenålen, er lavet i samarbejde med Hjerteforeningen Struer og er et gratis arrangement.

Turen går gennem et grønt område i kuperet terræn med krat, skov og vandløb.

Efter turen bød Thyholm foreningen på boblevand og kransekager/ Kaffe, the og småkager og saftevand og snolder til børnene og Struer Hjerteforening bød på vand og æbler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...