Klubben starter ny sæson 30. september

THYHOLM: I august 2018 startede Gitte og Jens Johnsen løbeklub op for børn og unge i samarbejde med Thyholm Løbeklub.

Igennem året har der været ca. 30 børn/unge. De har løbet/gået 3-4 km mandag og onsdag. Det har været gratis, fordi Hovmark og Vorde Fonden gav 10.000 kr. til projektet.

Gitte og Jens fortæller, at det har været en fornøjelse, at være sammen med de unge mennesker, de har løbet i frostgrader og hedebølge - altid med højt humør - børn har generelt en dårlig grundkondi og vi tror på, at med løb, hvor alle kan være med og børn og unge hygger sig med hinanden, så bliver formen bare bedre.

- Der skal også lyde en kæmpestor tak til de forældre der har valgt at løbe med, det kunne ikke lade sig gøre uden dem. Da flere har efterspurgt om vi fortsætter er det besluttet, at vi starter op igen med at løbe/gå 30. sep. kl. 17. Vi glæder til at se alle både nye og gamle så vi hurtigt kan løbe/gå 5000 km mere, siger Gitte og Jens Johnsen.

De seje unge mennesker har nu nået de 5000 km - som afslutning var der aftalt, at alle skulle i svømmehal. 21 børn og 11 voksne var friske på fire timer med fri leg og konkurrencer. I svømmehallen fik vi kåret de sidste vindere.

Hver gang der er blevet løbet 1000 km er der blevet talt personlige km op. Efter de første 1000 km var Isabella Riis vinder, ved 2000 km var det Mikkel Bjerregaard, 3000 km tog Mathilde Bjerregaard, 4000 km blev det Matias Købke og i svømmehallen blev Mikkel Bjerregaard vinder ved de 5000 km.

Samlet vinder blev Mathilde Bjerregaard som havde løbet over 370 km.

Der har i løbet af året været mulighed for at deltage i forskellige løb, fx. løb i Hurup, vi har været i Dover Skov, på løbebane i Holstebro, Run to the beat osv.

Hver fjerde uge har der været ny løberute, ind i mellem har der været alternativ træning på stadion.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...