Lene Thing fik Dronningens Belønningsmedalje på sin sidste arbejdsdag

HVIDBJERG: 50 år. Det er mange år på samme arbejdsplads, og vel ikke ret mange beskåret, men en af de få er Lene Thing fra Hvidbjerg.

Lene Thing startede i 1969 hos daværende købmand Ole Sørensen, hvor hun var ansat indtil 1971, hvor Ole solgte butikken til Else og Svend Futtrup.

Lene Thing ”fulgte med i købet”og fortsatte hos den nye købmand.

Men tiden gik og i 2001 valgte Else og Svend Futtrup at afhænde forretningen og den blev solgt til købmand Michael Sørensen, hvor Lene også ”blev købt med” om man må sige.

Forretningen er op gennem årene blevet omdannet til en SPAR-butik.

Bladets medarbejder var på besøg i august 2018, da Lene havde 50 års jubilæum.

Den gang udtalte Lene at hun ville fortsætte til nytår 2019 og så skulle det være slut.

2. januar havde Lene valgt at det var sidste dag, og i den anledning fik Lene af købmand Michael Sørensen overrakt Dronningens Belønningsmedalje for lang og tro tjeneste gennem 50 år.

Lene fortalte selv at selv om det er noget hun har set frem til, så er det meget vemodig at stå den sidste dag og ved at man ikke skal møde på jobbet mere.

- Det bliver en stor forandring i dagligdagen indtil jeg vænner mig til det, siger Lene Thing.

Rigtig mange kunder, venner, familie og bekendte var mødt op til receptionen for at takke Lene for den lange tid hun har været at træffe i butikken.

Som en kunde sagde: ”Det var altid så rart at komme til kassen hos Lene. Vi vil savne hendes rare og smilende væsen i butikken”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...