For første gang blev hobbymessen hobbymessen blev afholdt hos BooA i Bedsted

BEDSTED: For første gang blev hobbymessen hobbymessen blev afholdt hos BooA i Bedsted, efter en årrække i Hanstholm Hallerne. Det viste sig at være et godt sted, for 400 fandt søndag til aktivitetshuset i Bedsted.

Her kunne de se tog, lastbiler, fly, traktorer i miniformat. Der var dampmaskiner, kæmpe LEGO-modeller, ølbryggere, trædrejere, malere, og slægtsforskere.

I alt 20 udstillere havde fundet plads rundt i huset nogle var kommet langvejs fra.

- Vi kan efter i dag se, at huset passer fint til at arrangere en hobbymesse. De mange rum i BooA giver en anderledes præsentation, end i en stor hal, siger Jens Christian Jensen, koordinator for messen, der er arrangeret af NJMK (Nordvest Jysk Modeljernebane Klub).

- Med hobbymessen vil vi gerne samle de mange hobbyer som folk går og nørkler med, og vise at hobbyer trives i bedste velgående, modsat hvad mange tror. Det er leg ja - men det er leg med værdi for rigtigt mange mennesker. Og heldigvis er der mange der er interesseret i at komme og kigge. Vi håber nogle af dem vil være med i hobbyriget, siger Jens Christian Jensen.

Udover de mange udstillere, kunne gæsterne naturligvis også se den store togbane på første sal, hvor NJMK holdt til.

Hobbymessen vender tilbage næste år i den anden weekend i marts.

Besøgstallet er i virkeligheden større end de 400, for børn kom gratis ind.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...