25 år er bestemt en milepæl at passere, og det gjorde Morten Bjerregaard fra Hvidbjerg lørdag 20. oktober.

Milepælen bestod af frivilligt arbejde gennem alle disse år. Morten Bjerregaard er i dag 52 år og hvad de 25 år fortæller, så startede han i sin ungdom.

Han er uddannet tømrer og arbejder for et Struerfirma, hvor hans arbejde har været på Sjælland i de sidste 17 år.

Spurgte ham om det ikke var lidt i vejen at arbejde på Sjælland og så have så meget med frivilligt arbejde at gøre hjemme på Thyholm. Det synes han bestemt ikke. Morten fortæller at han træner to fodboldhold - 15 drenge og 15 piger. Derudover er han holdleder i serie 5.

Forklaringen på at han når det hele, ligger i at han tager til Sjælland mandag morgen og vender tilbage torsdag først på eftermiddagen, og så har han resten af torsdag, hele fredag, hele lørdag og søndag til det frivillige arbejde.

Så har han også mulighed for at klare mange ting via sin PC og mobiltelefon mens han befinder sig på Sjælland. Idrætsforeningen var lørdag vært i Idrætsforeningens klubhus for at fejre 25 års jubilaren hvor der var dækket et flot tag-selv-bord med masser af lækkert mad og drikke.

Cirka 100 lagde vejen forbi arrangementet for at lykønske Morten Bjerregaard. Mon ikke at idrætsforeningen står klar til at fejre ham igen når de næste 25 år er gået.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...