2. januar er det 10 år siden Thyholm Løbeklub blev en realitet

THYHOLM: 2. januar 2019 er det 10 år siden Thyholm Løbeklub blev en realitet, og det vil blive fejret på dagen med kagemand, bobler osv. Hvad mere skulle der ske?

Jo, medlemmerne skal da i dagens anledning have deres egen halsedisse, og da Hvidbjerg Bank kontaktede løbeklubben for et samarbejde, så lå det jo lige til højrebenet, oplyser klubbens formand, Steen Mogensen.

Så torsdag 20. december var medlemmer og bestyrelse inviteret i Hvidbjerg Bank for at modtage deres nye halsedisser.

Steen Mogensen oplyser, at det er virkelig dejligt at lokale sponsorer bakker op om sådanne ting og det har de været rigtig gode til gennem årene der er gået, bortset fra det første år hvor ingen troede på at det var noget holdbart, men det må jeg sige at de gør nu, oplyser Steen Mogensen. På den måde kan vi give noget tilbage til vore medlemmer.

Han fortæller, at medlemstallet, gennem de 10 år klubben har eksisteret, aldrig har været under 150.

I ét år nåede de op på 207 medlemmer.

Det viser jo, at det er noget folk vil og folk er rigtig gode til at møde op når der løbes. Efter nogle år oprettede man også et cykelhold, hvor der bl.a. køres på mountainbike. Avisens udsendte medarbejder spurgte om det ene og alene var Steen Mogensens idé med løbeklubben.

Nej, sagde Steen, ikke helt alene min idé, men nok lidt. Benene kunne jo ikke blive ved at holde til fodbold og så var vi nogle stykker der gik sammen og snakkede om hvad vi evt. kunne gøre. Steen havde en god kammerat på Mors, Jann Søndergaard, som også var en god støtte til at man fik startet løbeklubben.

Steen Mogensen glæder sig over det store medlemstal og ikke mindst at de kan kalde sig den største løbeklub i kommunen, og det giver da bestemt genlyd helt til Struer.

:/Hans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...