P-pladsforskønnelse i Agger

0
Anlæggelsen af p-pladsen er i fuld gang. Bagerst til venstre ses beboerhuset. Foto: Ole Iversen
Af Ole Iversen

AGGER: Med anlæggelsen en ny stor p-plads placeret mellem kirken og Agger Beboerhus i den gamle skole, slår menighedsrådet to fluer med ét smæk.

Kirken får de p-pladser, den så længe har haft brug for. Samtidig kommer den nye store p-plads, som anlægges på grunden, hvor skolens inspektørbolig lå, til at ligge helt perfekt for naboen: Beboerhuset, som har fået lov af menighedsrådet at benytte pladsen.

– Vi købte den gamle lærerbolig og grunden i 2015 med henblik på at få mere plads til biler. Vi har nu fået en ny indgang gennem kirkediget, en sti til kirken og en stor flot p-plads. Så er det jo bare fint at beboerhuset også kan bruge p-pladsen. Det er jo bare godt for byen, fortæller Gitte Thøgersen, formand for menighedsrådet i Agger.

– Hos beboerhuset er der også glæde. Det bliver bare flot og bliver noget pænere end den p-plads, vi havde tidligere. Vi har mange arrangementer og fester, så det bliver kunderne glade for, lyder det fra Merete Hansen, udlejningsansvarlig for beboerhuset.

Parkeringspladsen anlægges med nyt underlag med græs ovenpå. Hele p-plads projektet koster 350.000 kr. for menighedsrådet.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close