Hvid stork ved Helligsø

0
Hist hvor vejen slog en bugt, gik en stork noget så smukt.Foto: Karen Thomsen.
Har man øjnene med sig og også lidt held, så er Thy fuld af gode naturoplevelser netop nu.

Redaktionen har fået denne naturoplevelse sendt fra Karen Thomsen på Thyholm. Hun havde været i nationalparken for at se på traner, da hun fik en bonus på vejen hjem og vi siger tak til Karen for billeder og beretning.

– Nogen gange er det heldigt, at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, fortæller hun

Søndag 6. maj havde hun været en tur i Svankjær for at se på Traner, og var bagefter forbi Lodbjerg Kirke for at indtage medbragt mad og drikke og ellers nyde den ro, hun altid finder deroppe.

– På vejen hjem måtte jeg dog lige gøre holdt tæt ved Helligsølejren, da jeg spottede en kæmpe flok Hjejler inde på marken. Selvfølgelig skulle jeg ud af bilen for at have lidt fotos af dem, siger hun.

– Og heldigt nok for mig, for det var der åbenbart en anden bilist, der havde set. Cirka 10 minutter efter, da jeg var kommet ned forbi Helligsø Teglværk, kom han kørende tilbage til mig for at spørge, om jeg havde set Storken. Men nej – aldrig!

Han fortalte hende så, at der gik én rundt ude på marken, ikke langt hvorfra de to biler holdt stille.

– Og venlig som han var, sagde han ja til at vise mig hvor. Sikke da en kæmpe oplevelse!

Den hvide Stork gik stille og roligt rundt, alt imens Karen Thomsen sad og fulgte den i en times tid.

– Så jeg skylder endnu engang den mand, der fortalte og viste mig den Hvide Stork – en KÆMPE STOR TAK for en super dejlig oplevelse! Han ved selv, hvem jeg mener, når han læser det her.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close